Σχολεία

Σχολεία – Ημερίσιες Εκδρομές

Το αγρόκτημα Πλατανόρεμα είναι ένας μοναδικός χώρος για να φιλοξενήσει σχολικές ημερήσιες εκδρομές όλων των βαθμίδων, αφού μπορεί να προσφέρει αξέχαστες στιγμές στα παιδιά, αλλά και στους συνοδούς τους.

Εδώ, με τις ποικίλες δραστηριότητες που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν οι μικροί μας επισκέπτες, η διασκέδαση αποκτά ένα μοναδικό εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Παιχνίδι στα γήπεδα και στους χώρους των αθλοπαιδιών, επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο και στο περιβόλι μας, παρακολούθηση της συλλογής μελιού από τις κηρήθρες και του ζεψίματος του αλόγου, είναι μόνο κάποιες από τις αξέχαστες εμπειρίες που θα αποκομίσουν τα παιδιά.

Έπειτα μικροί και μεγάλοι μπορούν να χαλαρώσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του αγροκτήματος, μέσα στο πράσινο, δοκιμάζοντας μοναδικές λιχουδιές και

γεύματα της επιλογής τους, καθώς και τις πατροπαράδοτες χειροποίητες πίτες μας, που ψήνονται παραδοσιακά στο ξυλόφουρνο.

Δεκάδες σχολεία μας έχουνε τιμήσει με την παρουσία τους όλα τα χρόνια της λειτουργίας του αγροκτήματος και τα ευχαριστούμε. Θα είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να υποδεχθούμε και εσάς και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές.

Photo Gallery