Ξενώνες

Οι Ξενώνες

Τέσσερεις πετρόχτιστοι ξενώνες δεσπόζουν στο αγρόκτημα και δίνουν τη δυνατότητα  χαλάρωσης και ξεκούρασης στους επισκέπτες.

Εδώ το ξύλο και η πέτρα συνδυάζονται αρμονικά και δένουν απόλυτα με το φυσικό τοπίο που τους περιβάλει.

Κάθε ξενώνας είναι δίχωρος και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 5 άτομα, ενώ ενδείκνυται τόσο για ζευγάρια, όσο και για μία πενταμελή οικογένεια.

Ο πρώτος χώρος που συναντάει κανείς μπαίνοντας, είναι μία ευρύχωρη σαλοκουζίνα με τζάκι και 2 καναπέδες στους οποίους μπορεί να χαλαρώσει συντροφιά με τη φωτιά από το τζάκι και ένα ποτήρι κρασί παραγωγής μας.

Η κουζίνα του ξενώνα είναι εξοπλισμένη και δίνει τη δυνατότητα ετοιμασίας πρόχειρων γευμάτων.

 

Η κρεβατοκάμαρα δίνει την απόλυτη αίσθηση γαλήνης με τη λιτή της διακόσμηση και τη μυρωδιά του ξύλου, το οποίο κυριαρχεί, ενώ το άνετο και λειτουργικό μπάνιο δίνει την ευκαιρία ενός χαλαρωτικού ντουζ, μετά τις ποικίλες δραστηριότητες στο αγρόκτημα. 

Κάθε ξενώνας περιέχει τη δική του αυτόνομη βεράντα με θέα στο πράσινο του Πλατανορέματος, αλλά και της γύρω περιοχής, προσφέροντας επιπλέον στιγμές χαλάρωσης και ξεγνασιάς.

Η διαμονή στους  ξενώνες μας περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό με γάλα, αυγά, χειροποίητες μαρμελάδες και πίτες, φτιαγμένα όλα με φρέσκα και αγνά υλικά από το αγρόκτημα. 

Οι εποχές εναλλάσσονται και φέρνουν τις δικές τους εικόνες και τα δικά τους μοναδικά αρώματα στο Πλατανόρεμα. Η διαμονή σας εδώ θα αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία, όποια περίοδο του χρόνου και αν επιλέξετε να μας επισκεφθείτε.

Photo Gallery